Moderna maskiner
och senaste teknologin

Vi besitter en modern och välutrustad maskinpark med den senaste teknologin för betonghåltagning, rivning och sanering. Säkerheten är prioriterad och vi håller oss ständigt uppdaterade om branschens senaste tekniker och metoder. Vi kan erbjuda våra kunder högkvalitativa resultat och ett professionellt, pålitligt samarbete.

Om oss

Hål i Betong i Trestad AB är specialister inom betongarbeten. Med över 30 års erfarenhet har vi etablerat oss som ett pålitligt företag som levererar hög kvalitet och utmärkt service. Vårt team består av kvalificerade och erfarna yrkespersoner med specialkunskaper inom betongarbeten.

Vi erbjuder en mängd tjänster inom betongområdet för en kundbas som sträcker sig från privatpersoner till stora företag och offentliga organisationer. Oavsett projektets storlek strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa arbeten. Vi tar även hänsyn till miljö- och hälsoskyddsaspekter och följer noggrant alla säkerhets- och miljöföreskrifter.

SÄKERHET & MILJÖ

Med ett specialutbildat team har vi gedigen expertis när det gäller att behandla miljöfarligt avfall på ett både tryggt och effektivt sätt. Tack vare vår certifiering inom miljö och säkerhet kan vi erbjuda lösningar anpassade efter dina behov. För ytterligare information, vänligen kontakta oss på Hål i Betong Trestad

Våra värderingar

Vi tror på ansvar, respekt och nytänkande, vilket genomsyrar allt vi gör.

Vi är stolta över att sätta våra medarbetare i fokus och skapa en arbetsmiljö där alla känner sig värdefulla. Vi tror att när vårt team mår bra, kan de leverera det bästa möjliga arbetet till våra kunder.

Vi tar inte enbart ansvar för vår personal, utan även för säkerhet, hälsa och miljö. Vi engagerar oss kontinuerligt i att utveckla våra arbetsmetoder och arbetsplatser för att göra dem så säkra och hållbara som möjligt.

Så om du söker en samarbetspartner som värnar om både personal och omvärld, välj Hål i betong – där värderingar är mer än bara ord på papper.

kontakta oss